Om  os

Charlotte Stenby
Speciallæge i øre-næse-halssygdomme.

Uddannelse på Gentofte Hospital, Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital og Næstved Sygehus.
Speciallæge på øre-næse-halsafdelingen Næstved Sygehus 2006 – 2010. Efter fusionen med Slagelse maj 2010 overlæge på øre- næse-halskirurgisk afdeling, Slagelse Sygehus frem til juni 2010, hvor jeg opsagde min stilling for at komme tilbage som øre-næse-halslæge i Næstved.

Jeg er bredt uddannet og har stor erfaring indenfor alle grene af specialet. De senere år har jeg udover almindelige mindre kirurgiske indgreb (dræn, polypper, mandler, små knuder mv.), primært beskæftiget mig med operationer på bihuler, skjoldbruskkirtel og ørespytkirtel.

Mit interesseområde har derudover været hoved-hals-kræft med specielt fokus på pakkeforløb. Jeg har også arbejdet aktivt for at forbedre kvaliteten for patienterne mht. udredning og behandling. Endelig har jeg været engageret i planlægningen af den fremtidige struktur for specialet i Region Sjælland.

 

Henrik Møller
Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme

Uddannelse på Gentofte Hospital, Rigshospitalet, Hillerød Hospital og Glasgow Royal Infirmary. Overlæge på Øre-næse-halsafdelingen, Gentofte Hospital 2001 til 2010, hvor jeg opsagde min stilling for at blive øre-næse-halslæge i Næstved.

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for alle grene af specialet, og har skrevet mere end 25 videnskabelige artikler om blandt andet væske i mellemøret, halskirurgi og strubekræft. Herudover har jeg haft adskillige faglige tillidshverv, hvoraf jeg var særlig glad for at deltage i udarbejdelsen af Sundhedsstyrelsens ”Pakkeforløb for Hoved-halskræft”, som har nedsat ventetid på udredning og behandling af kræft væsentligt.

 

Tanja Tofthøj
Lægesekretær.

Både uddannet klinikassistent og lægesekretær. Jeg har arbejdet 12 år på Øre-næse-halsafdelingen, Næstved Sygehus frem til afdelingens lukning i foråret 2010. Jeg ville gerne blive i specialet, og blev derfor ansat her ved klinikkens opstart i april 2010.

Rikke Bagger
Klinikassistent.

Uddannet i tandlægepraksis. Jeg har efterfølgende været ansat på Kæbekirurgisk afdeling, Næstved Sygehus og som filialleder i specialtandplejen. Opsagde denne stilling for at være med til at starte klinikken op.

Janne Nielsson
Social- og sundhedsassistent

Uddannet social- og sundhedsassistent i 2001.
Jeg har arbejdet 7 år i Næstved Kommunes hjemmepleje.

Valgte at søge nye udfordringer i 2009, hvorefter jeg startede indenfor øre-næse-halsspecialet.